Palvelumme

Laadukas hoito ja asiakaslähtöisyys ovat SuperHoivan tärkeitä arvoja, ja tavoitteenamme on niiden näkyvyys jokapäiväisissä palveluissa ja asiakkaiden kohtaamisessa. Tuotamme ammattitaidolla ja kokemuksella kotipalveluita, kotisairaanhoitoa, sekä tukipalveluita, joissa asiakkaiden arjen helpottaminen on keskiössä. Tiimimme hoitajilla on kokemusta asiakaspalvelusta, sekä kotihoidosta ja sairaalatyöstä. Palvelut sijaitsevat pääkaupunkiseudulla: Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kirkkonummella ja Kauniaisissa.

Ilmainen tutustumiskäynti!

Voit kutsua meidät ilmaiselle tutustumiskäynnille kotiisi haluamasi ajankohtana. Tutustumiskäynti on ilmainen ja ei sido mihinkään. Käynnin aikana kartoitamme asiakkaan tarpeita, toiveita ja toimintakykyä, joiden perusteella voidaan tehdä palvelusuunnitelma.

Soita meille: 0400166772 (klo 8-18 ma-pe)

Ota yhteyttä

Asiakkaalle
Jos tarvitset nopeasti ammattitaitoista hoitoalan henkilöstöä, olethan meihin yhteydessä puhelimitse tai ohessa olevalla lomakkeella.

Yritykset ja kunnat
Olemme kiinnostuneita vastaamaan kuntien ja yritysten palveluiden tarpeisiin. Arvostamme luottamusta ja laatua, joita tarjoamme yhteistyössämme kuntien ja yritysten kanssa. Jos olet kiinnostunut kuulemaan meistä lisää, voit ottaa suoraan yhteyttä tai jättää soittopyynnön.

Työnhakijoille Tervetuloa töihin SuperHoivan ammattilaisten tiimiin. Rekisteröidy tämän linkin kautta, lähetä CV:si osoitteeseen info@superhoiva.fitai ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä ja sovimme työhaastattelusta.

Yhteystiedot
Sähköpostiosoite: info@superhoiva.fi
Puhelinnumero: 0400166772 (klo 8-18 ma-pe)