Tjänster

Högklassig vård och kundorientering är viktiga värden för SuperHoiva, och vårt mål är att de ska synas i den dagliga servicen och i mötet med kunderna. Med yrkesskicklighet och erfarenhet producerar vi tjänster som hör till hemvårdens servicehelhet: hemservice, hemsjukvård och stödtjänster där tid tillsammans med kunden står i centrum. Sjukskötarna i vårt team har erfarenhet av kundtjänst och av att bemöta kunderna samt av hemvård och sjukvård. Vi erbjuder tjänster i huvudstadsregionen: i Helsingfors, Esbo, Vanda, Kyrkslätt och Grankulla.

Gratis första besök!

Du kan be oss göra ett gratis första besök hemma hos dig på en tidpunkt som passar dig. Det första besöket kostar ingenting och binder inte till något. Under besöket kartlägger vi kundens behov, önskemål och funktionsförmåga utifrån vilka en serviceplan kan utarbetas.

RINGA OSS: +358400166772 (PÅ 8-20)

Ta kontakt

Kunder
SuperHoiva är din partner alltid när du behöver tillförlitlig personal snabbt. Kontakta oss antingen per telefon eller på det bifogade formuläret.

Företag och kommuner
Vi är intresserade av att svara på kommunernas och företagens behov av service som ges i hemmet. Vi uppskattar förtroende och kvalitet, vilket vi erbjuder i samarbete med kommunerna och företagen. Om du är intresserad av att höra mer om oss, kan du kontakta oss direkt eller lämna en begäran om att bli uppringd.

Arbetssökande,
Bli ett av proffsen hos SuperHoiva. Skicka ditt CV till adressen info@superhoiva.fi eller kontakta oss med det bifogade formuläret. Vi kontaktar dig för att komma överens om en arbetsintervju.

Kontaktinformation
E-postadress: info@superhoiva.fi
Telefonnummer: 0400166772 ( på 8-18 Mon-Fri)