Superomsorg som stöd för din vardag

Företaget SuperHoiva grundades av yrkeskunniga och entusiastiska sjukskötare. Vi producerar hemservice, stödtjänster samt sjukskötarmottagning hemma hos kunderna för privata kunder, företag och kommuner i huvudstadsregionen.

RINGA OSS: 0400166772 (på 8-18 Mon-Fri)

Om oss

Vi är ett Esbobaserat företag som producerar privat hemservice och hemsjukvård som hör till hemvårdens servicehelhet i huvudstadsregionen.

Våra värderingar

Värderingarna är anvisningar och principer som vi strävar efter att ska synas i företagets dagliga aktiviteter, arbete och ledarskap. SuperHoivas värderingar är:
  • Förtroende
  • Individuell vård
  • Ett kundorienterat grepp
  • Arbets- och kundnöjdhet

Vår uppgift

Vår uppgift är att hjälpa hälso- och sjukvårdskunder att få de tjänster de behöver i rätt tid och av god kvalitet.

Vår vision

  • Att vara ett inflytelserikt företag som producerar hemvårdstjänster i Nyland
  • Att vara den bästa platsen att arbeta som hälso- och sjukvårdsexpert
  • Att vara känd för service av utmärkt kvalitet samt för nöjda kunder och anställda

Plan för egenkontroll

Syftet med egenkontroll är att hantera och säkerställa att kunden får en trygg och högklassig vård. Planen för egenkontroll innehåller kritiska delområden som gäller kundsäkerheten och genom att beakta dessa minimerar företaget riskerna som är förknippade med kundsäkerheten.

Läs mer
RINGA OSS: 0400166772 (på 8-18 Mon-Fri)

Ta kontakt

Kunder
SuperHoiva är din partner alltid när du behöver tillförlitlig personal snabbt. Kontakta oss antingen per telefon eller på det bifogade formuläret.

Företag och kommuner
Vi är intresserade av att svara på kommunernas och företagens behov av service som ges i hemmet. Vi uppskattar förtroende och kvalitet, vilket vi erbjuder i samarbete med kommunerna och företagen. Om du är intresserad av att höra mer om oss, kan du kontakta oss direkt eller lämna en begäran om att bli uppringd.

Arbetssökande ,
Bli ett av proffsen hos SuperHoiva. Skicka ditt CV till adressen info@superhoiva.fi eller kontakta oss med det bifogade formuläret. Vi kontaktar dig för att komma överens om en arbetsintervju.

Kontaktinformation
E-postadress: info@superhoiva.fi
Telefonnummer: 0400166772 ( På 8-18 Mon-Fri)