Työnhakijoille

Mahtavaa, että olet päätynyt pohtimaan työskentelymahdollisuuksia SuperHoivan kautta. Tarjoamme työtä hoiva-avustajille, lähihoitajille ja sairaanhoitajille pääkaupunkiseudun alueella. Jos olet kiinnostunut tekemään keikka vuoroja tai pidempää sijaisuutta sairaaloihin, terveyskeskuksiin, palvelutaloihin, vammaispalveluihin tai kotihoitoon, ole yhteydessä ja keskustelemme mielellämme työskentelymahdollisuuksista.

Työnhakijoille

Työntekijät ovat SuperHoivan ensimmäinen ja arvostetuin asiakas.

Tarjoamme sinulle työntekijänä

  • Kunnioittavaa ja työn vaativuutta vastaavaa palkkaa
  • Joustavuutta työaikojen ja -paikkojen valinnassa
  • Erilaisia asiakas kohtaamisia ja vaihtelevuutta

Ota yhteyttä puhelimitse 0400 166 772, tai sähköpostilla info@superhoiva.fi. Voit lähettää sähköpostia hakemuksen yhteydessä yhteystietosi, CV:n tai kuvauksen työkokemuksesta, tutkinto- ja lääkelupa todistukset, sekä toiveen yhteydenoton ajankohdasta.

Avoimet työpaikat:

SuperHoivan henkilöstövuokraus

Haemme:

  • Sairaanhoitajia ja lähihoitajia Vantaan sairaalaan ja palvelutaloihin
  • Sairaanhoitajia ja lähihoitajia Espoon kotihoitoon
  • Sairaanhoitajia Espoon kotikuntoutukseen ja kotisairaanhoitoon
  • Sairaanhoitajia, lähihoitajia ja hoiva-avustajia Helsingin vammaispalveluihin

Tarjoamme sekä keikkatyötä että pidempiaikaisia sijaisuuksia. Kysy lisää info@superhoiva.fi tai 0400 166 772.

Tukipalvelutyöntekijät

Kotisiivous työntekijät: Oletko kokenut siivooja tai haluatko tehdä kotisiivous työtä sivutyönä tai opintojen ohella? Tämä onnistuu SuperHoivalla. Tarjoamme perehdytyksen uudelle työntekijälle, niin et jää yksin työtehtävien kanssa.

Työntekijöitä ajan vieton palveluihin ja saattaja palveluihin: Onko sinulla kokemusta hoiva-avustajan työstä tai oletko hoitoalan opiskelija? Avustajia tarvitaan muutaman tunnin tai useamman päivän jaksoihin kerrallaan ajan viettoon, ulkoiluun, ruoanlaittoon ja keskusteluun. Laita hakemusta SuperHoivalle jos koet innokkuutta työtä kohtaan.

Soita meille: 0400166772 (klo 8-18 ma-pe)

Ota yhteyttä

Asiakkaalle
Jos tarvitset nopeasti ammattitaitoista huolenpitoa, olethan meihin yhteydessä puhelimitse tai ohessa olevalla lomakkeella.

Yritykset ja kunnat
Olemme kiinnostuneita vastaamaan kuntien ja yritysten henkilöstötarpeisiin. Arvostamme luottamusta ja laatua, joita tarjoamme yhteistyössämme kuntien ja yritysten kanssa. Jos olet kiinnostunut kuulemaan meistä lisää, voit ottaa suoraan yhteyttä tai jättää soittopyynnön.

Työnhakijoille Tervetuloa töihin SuperHoivan ammattilaisten tiimiin. Rekisteröidy tämän linkin kautta, lähetä CV:si osoitteeseen info@superhoiva.fitai ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä ja sovimme työhaastattelusta.

Yhteystiedot
Sähköpostiosoite: info@superhoiva.fi
Puhelinnumero: 0400166772 (klo 8-18 ma-pe)